Езерото
+3
katerina1991
Киколино
..``ferito``..
7 posters
Езерото
Тук се намираше Езерото на Хогуортс. Във него се намираха много интересни същества, там живееха Езеряните и гигантската Сепия. Пазете се, когато идвате тук.
Re: Езерото
Стъпвах бавно, унесено и си тананиках. Седнах и се загледах във водата. Вътарът беше топъл и духаше умерено. Играеше си с русите ми коси, а се мотаха из въздуха. Сините ми очи блестяха на слънцето. Тук не бях идвала, но особено ми допадна. Беше нежно, мистично също като самата мен и в същото време шантаво. Без много да чакам станах и скочих във водата. Заплувах като рибка и след около 2 часа се прибрах в спалянта си.
Киколино- Учител по Астрономия
- Брой мнения : 9
Въздъхнах и с бързи и резки движения си махнах късите панталонки и сивата ми блузка... Затичах се към гледката повърхност изпънах ръце и скочих. Гмурнах се надълбоко, направих салто и заплувах навътре. след около няколко часа изляхоз. На брега беше...
katerina1991- ученик СЛИДЕРИН
- Брой мнения : 41
Жаклина! Тя беше доста изморена от училищните задължения и беше излязла да си почине...Езерото беше едно от най- спокойните и успокояващи места в и извън Хогуортс.Жени беше облечена с къси дънчени панталонки и червен потник ! Когато видя Изабела тя се усмихна леко и я заговори:
- Здравей,Изабела!Какво правиш тук?
- Здравей,Изабела!Какво правиш тук?
- Плувам. - казах аз кратко и се облякох набързо... Косата ми беше още мокра, затова я оствих разпусната и започнах да прокарвам пръсти през нея.
- А вие? - попитах аз...
- А вие? - попитах аз...
-Дойдох до тук за да си отпочина- отговори Жаклина тихо и спокойно... Тя се взираше в бушуващото море...То беше тъй красиво...
-Искате ли да поплуваме заедно- попита Жени - нося си банския?!
-Искате ли да поплуваме заедно- попита Жени - нося си банския?!
Аз тъкмо излизам от водата - казах си аз, но се усмихнах и казах:
- Да.
- Страхотно. - каза тя и се приближи към водата...
- Да.
- Страхотно. - каза тя и се приближи към водата...
Двете заедно се гмурнаха във водатата...Тя беше студена, но им доставяше голямо удоволствие...Огромните вълни идващи срещу тях сякаш ги обгръщаха...Жакилна погледна към Изабела и се усмихна...Това беше знак да излязат.След като поплуваха около 1 час в смразяващо-студената вода те излязоха и седнаха на брега...
- Приятно хладна вода. - казах аз срещу треперещото и от студ изражение. Тя ме погледна като някоя ненормална...
Брр- започва да ми става студено промълви Жаклина със замръзнал глас.
-Искаш ли да влезем в каинета ми (кабинета на управителя на дома СЛИДЕРИН)!
Стана ми доста студено...
-Искаш ли да влезем в каинета ми (кабинета на управителя на дома СЛИДЕРИН)!
Стана ми доста студено...
- Добре. - казах аз и заедно тръгнахме към къбинета й...
Анна вървеше бавно,дори може би твърде бавно!Беше се замислила...
"Защо е толкова празно!Може би никой не иска да е с теб!Искам приеятели!Ти никога си нямала приятели!Поне Лира и Миира ги няма!Но ти знаеш че ще дойдат!Защо винаги ми черниш допълнително живота!Заради теб съм сама!Не,сама си,защото си зла!Е,да затова съм съгласна,но инъче...
Така борбата между двете страни на Анна продължаваше.За да се успокой,тя седна на един камък навътре в езерото.Тук беше чудесно,въпреки че беше сама както винаги!!!
"Защо е толкова празно!Може би никой не иска да е с теб!Искам приеятели!Ти никога си нямала приятели!Поне Лира и Миира ги няма!Но ти знаеш че ще дойдат!Защо винаги ми черниш допълнително живота!Заради теб съм сама!Не,сама си,защото си зла!Е,да затова съм съгласна,но инъче...
Така борбата между двете страни на Анна продължаваше.За да се успокой,тя седна на един камък навътре в езерото.Тук беше чудесно,въпреки че беше сама както винаги!!!
Anna_The_Dark_Nightmare- ученик СЛИДЕРИН
- Брой мнения : 51
Местожителство : В рая,но ако ме дразниш ще направя така че двамата да живеем в ада
Заплувах навътре...бях ЯДОСАНА!!! Не грешка вбесена! Плувах навътре под вода и когато я извадих погледнах някъкво момиче, което седеше на един камък....
Беше събота и всеки се беше юрнал да си пише домашните. Само аз седях на вън и бях топнала краката си в хладката вода... Точно тогава вдигнах глава и видях към мен да се задава Луна Лонгботъм от Рейвънклоу...
Lusinda Persival- ученик ГРИФИНДОР
- Брой мнения : 30
Местожителство : България
Бях излезла да се поразтъпча край езерото... Бях сам-сама понеже нямах приятели. Тогава видях Луси Перцивал и се запътих към нея.
-Здрасти- казах.
Тя ме погледна леко учудено.
-Здрасти- казах.
Тя ме погледна леко учудено.
Luna Longbotum- ученик РЕЙВЪНКЛОУ
- Брой мнения : 45
Местожителство : Отъри Сент Кечпол
-Здрасти-отвърнах-как си?-добавих
-Добре...Не ми се учи-казах и погледнах езерото
Luna Longbotum- ученик РЕЙВЪНКЛОУ
- Брой мнения : 45
Местожителство : Отъри Сент Кечпол
-И на мен-отвърнах и двете се загледахме в водата. Внезапно Луна подскочи и засочи водата. Погледнах водата и видях, че към нас плува Изабела от Слидерин.
В събота вечерта реших да се поразходч край езерото и видях че там стоят Луна Лонгботъм(от РЕЙВЪНКЛОУ) и Луси Перцивал(от Грифиндор) , а от водата се задаваше Изабела (моя съученичка която беше от по–горните курсове) реших да ги заговоря и те ме изпревариха........
Glyp00_m0mICInCi- ученик СЛИДЕРИН
- Брой мнения : 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите